Bekijk vlug ons aanbod

Bekijk vlug ons aanbod

Vriendjesdagen mei 2023

 
 
22 mei 2023 << Terug
 
UPDATE:
We kregen al veel vragen om ook volgende week nog vriendjes mee te kunnen brengen. Op zich is dat geen probleem, maar overleg hierover aub eerst met de betreffende trainer(s)! We zijn superblij met al jullie enthousiasme, maar hebben er ook alle begrip voor als trainers en gymnasten/dansers de laatste training gezellig onder hun willen afsluiten. Die geeft dan ook niet altijd persé een duidelijk beeld van hoe een les eruit ziet. Maar niet getreurd, in september is het weer de hele maand gratis proeflessen voor iedereen!Beste dames en heren,

Beste dansers en gymnasten,WAUW! Wat een weekend, wat een show! PROFICIAT aan alle deelnemers en trainers om hier zo hard voor te werken, en DANKJEWEL aan alle toeschouwers voor zoveel enthousiasme!Je ziet het, wij genieten nog na van dat intense, maar prachtige weekend. Maar we kijken ook al graag weer vooruit.

Vooruit naar de komende dagen en meteen al een beetje naar het komende seizoen. Want zag je nu op die show iets waarvan je denkt "dat wil ik ook heel graag proberen" of keek je nichtje in het publiek haar ogen uit, dan hebben we goed nieuws.

Van woensdag 24 mei tot en met zondag 28 mei organiseren we vriendjesdagen in elke training (uitgezonderd selectiegroepen). Dus heb jij interesse of ken je iemand die interesse heeft om volgend jaar bij een bepaalde discipline aan te sluiten: pak je vriendje bij de hand en haast je naar de training ;-)


Om de lessen vlot te laten verlopen, en de proevers echt te laten ervaren wat een bepaalde training inhoudt, vragen we wel om de doelgroep/leeftijd ongeveer te respecteren. Een kleutertje hoort nog niet thuis bij grote broer in airtrack 4, maar een 5-jarige met interesse kan wel aansluiten bij toestelturnen 1 of dans jeugd 1 bijvoorbeeld.Heb je hierover nog vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren via info@turnkringvlimmeren.com of kijk voor meer info op www.turnkringvlimmeren.com

Sponsors

 

Activiteiten

 

1 juli 2024 - 5 juli 2024

Zomerweek 2024
Lees meer...