Gratis proefles per discipline in september!

Gratis proefles per discipline in september!

Corona-virus

 
 
11 maart 2020 << Terug
 
UPDATE 2 APRIL:
1 april 2020: helaas geen grap, maar wel een datum die voor altijd in ons geheugen zal gegrift staan. De dag waarop we als bestuur de moeilijkste beslissing uit het bestaan van onze turnkring namen ten gevolge van het Coronavirus.

Jammer genoeg moeten wij zoals zoveel andere sportclubs ons seizoen 2019-2020 stopzetten en bijgevolg alle geplande activiteiten (paas2daagse, zomerweek, trainingen en show op 23 mei) van onze Turnkring Tuimeling Vlimmeren annuleren.

De Coronapandemie, Covid-19 heeft gans de wereld in haar macht en daar ontsnappen ook wij niet aan. Gezien de huidige omstandigheden en de zeer onzekere toekomst op korte termijn heeft het bestuur TTV met pijn in het hart unaniem deze beslissing genomen. Samen met jullie zijn we hoopvol en kijken wij uit naar het moment dat we onze deuren terug kunnen openen om dan samen weer volop te genieten van het sporten .

Wordt er iets gewijzigd dan brengen we jullie op de hoogte via onze website, facebookpagina en mail. Zoals voorgaande jaren bezorgen we jullie begin augustus een flyer met onze activiteiten voor het seizoen 2020-2021.

Bedankt voor jullie begrip, en zoals al zo vaak gezegd “Blijf in je kot, bewaar afstand, blijf bewegen en vooral respecteer alle maatregelen die er genomen worden”

Voor vragen kan je steeds bij ons terecht, graag via mail TTV “info@turnkringvlimmeren.com”, ook het communicatiekanaal tijdens deze pandemie.

Hou jullie gezond, en we hopen jullie volgend seizoen allemaal terug te kunnen verwelkomen!UPDATE 18 MAART:
Afgelopen week zijn er door de overheid opnieuw heel wat maatregelen genomen, wat ook voor ons als club opnieuw gevolgen heeft:
- GymFed heeft alle wedstrijden op alle niveaus voor dit seizoen (tot 1 juni) geschrapt, dus alle geplande recreatoernooien en wedstrijden voor onze wedstrijdgroepen AT+, TU+, TT+ en AG+ gaan dit seizoen niet meer door.
- In overleg met de jeugdsector is besloten dat vakantiekampen en jeugdwerking in de paasvakantie niet doorgaan. Dat betekent dat wij ook onze Paastweedaagse zullen aflassen.
- Onze trainingen zullen zeker tot en met zondag 5 april afgelast worden.

Hou jullie gezond, en hopelijk zien we elkaar snel weer!UPDATE 12 MAART:
Met spijt in ons hart, maar met gezond verstand, hebben we besloten de adviezen van de regering, de gemeente en de Gymnastiekfederatie te volgen en al onze trainingen, zowel voor de jeugd als de volwassenen, af te lassen tot en met 4 april.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele nieuwe maatregelen.
Meer info vind je op www.beerse.be/corona (maatregelen in Beerse) en www.info-coronavirus.be (algemene info)11 MAART:
Het corona-virus en alle maatregelen hieromtrent hebben ook invloed op de activiteiten in en rondom onze club. Daarom even een overzicht.

Voorlopig gaan onze trainingen in de Pegger gewoon door. We nemen natuurlijk de extra hygiënemaatregelen (zie bijlage) in acht, maar omdat kinderen en jongeren geen risicogroep vormen en tijdens de trainingen niet met grote aantallen bij elkaar komen, zien we hierin geen verder probleem.

De wedstrijden en recreatoernooien van 14/15 en 21/22 maart, georganiseerd door GymFed, zullen NIET doorgaan vanwege de grote opkomst van een divers publiek. Dat heeft GymFed vandaag bericht via hun website. Ouders van de betreffende groepen zullen hiervan ook nog een mail van ons ontvangen.

We houden de verdere berichtgeving in de media nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Meer info over het Corona-virus vindt je op de algemene website www.info-coronavirus.be
 

Bijlagen

 
 
44231.pdf

Sponsors

 

Activiteiten

 

1 juli 2024 - 5 juli 2024

Zomerweek 2024
Lees meer...