Bekijk vlug ons aanbod

Bekijk vlug ons aanbod

Coronamaatregelen bij de start van 2021-2022

 
 
31 augustus 2021 << Terug
 
We kunnen zo goed als zonder maatregelen starten, maar enkele belangrijke afstands- en hygiënemaatregelen blijven we (voorlopig) behouden. Lees de afspraken hieronder goed door om de start van ons nieuwe turn- en dansseizoen vlot te laten verlopen!

BRENGEN EN OPHALEN KINDEREN
  • Groepen hoeven niet meer strikt gescheiden te blijven, dus iedereen kan binnen en buiten langs de gewone inkomdeur (schuifdeur).
  • Ouders/begeleiders mogen de kinderen afzetten en ophalen in de inkomhal. Volwassenen (+12j) dragen hierbij een mondmasker en betreden de kleedkamers of het balkon NIET. De trainers zullen de leden (de eerste lessen) in de inkomhal ophalen en na de les terug tot daar brengen. Kleuters en jonge kinderen worden niet zonder toezicht naar buiten gestuurd, hou omgekeerd aub ook als ouder/begeleider in de gaten dat er zeker een trainer/bestuurslid binnen aanwezig is voordat u weer vertrekt.
  • Het is NIET de bedoeling dat ouders/begeleiders blijven hangen in het gebouw tijdens de training van hun kinderen.

GEBRUIK KLEEDKAMERS
  • Kleedkamers mogen opnieuw gebruikt worden, maar omwille van beperkte ventilatie, enkel voor het hoogstnodige.
  • Leden kunnen hun spullen in de kleedkamer neerzetten (1 groep = 1 kleedkamer) en zich omkleden/wisselen van schoenen. +12-jarigen dragen hier hun mondmasker en blijven niet langer dan noodzakelijk in de kleedkamers.
  • Eventuele pauzes tijdens de trainingen worden zoveel als mogelijk in de sporthal/danszaal of buiten gehouden. Denk eraan dat enkel WATER toegelaten is in de sporthal/danszaal.

MONDMASKERS
  • Ouders/begeleiders dragen een mondmasker bij het betreden van de inkomhal om kinderen te brengen/halen.
  • Leden (+12j) dragen een mondmasker in de inkomhal en kleedkamers. In de sporthal / danszaal is dit niet nodig. Uiteraard mag het wel voor wie zich daar comfortabeler bij voelt.
  • Heel de maand september zal er steeds bij het begin en/of einde van de les een coördinator (bestuurslid) aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden en nieuwe leden wegwijs te maken. Bij twijfels, vragen of onduidelijkheden mag je altijd contact met ons opnemen via info@turnkringvlimmeren.com of telefonisch (nummers bestuursleden: zie website).

Wij kijken er alvast naar uit jullie weer te ontmoeten!
Sportieve groetjes
Bestuur TTV
 

Foto's

 
 

Sponsors

 

Activiteiten

 

1 juli 2024 - 5 juli 2024

Zomerweek 2024
Lees meer...