Gratis proefles per discipline in september!

Gratis proefles per discipline in september!

Inschrijvingen

 

Door een extern probleem werkt ons gewone inschrijvingsformulier momenteel niet. Gelieve voor een inschrijving (zowel voor een trainingsgroep als voor de kampjes) volgend lijstje te kopiëren en ingevuld door te sturen via het contactformulier aub:

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Geboortedatum:
Mailadres(en):
GSM-nummer(s):
Groep(en) of kamp(en) waarvoor je wil inschrijven:

Bij inschrijving geef je TTV toestemming om je persoonsgegevens te verwerken voor interne communicatie en om jullie zelf te contacteren omtrent de werking van TTV of in geval van nood. Ook verwerken we de ledengegevens anoniem om info te verstrekken aan derden (bv subsidiedossier). Zonder tegenbericht geef je TTV toestemming om beeldmateriaal van tijdens trainingen/kampen waarop jouw kind staat, te publiceren op onze website, drukwerk en sociale media. Wil je dit niet, laat het ons dan zeker weten!

U ontvangt (binnen de paar dagen) een bevestigingsmail van ons.Vul hieronder al uw gegevens in en klik op verzenden! LET OP: Inschrijvingen moeten individueel gebeuren, indien u dus bv. 2 personen wenst in te schrijven, moet u onderstaand formulier ook 2 keer invullen.

Diegenen die vanaf 1 oktober inschrijven en betalen, betalen 10€ extra bij hun inschrijvingsgeld.

Bij inschrijving van meerdere disciplines per persoon mag u 10 € per extra discipline aftrekken omdat u maar éénmaal verzekering hoeft te betalen.

Gezinskorting van 5€ vanaf 3de lid* per gezin
* 3de lid = 3 verzekerden

Alle inschrijvingen zijn onder voorbehoud van hoe de coronamaatregelen zullen evolueren. We blijven ons uiterste best doen om voor zoveel mogelijk leden zoveel mogelijk sportplezier te garanderen!

Naam:
Voornaam:
Straat:
Nr:
Gemeente:   
Postcode:   
Telefoonnummer:
Gsm:
Gsm 2:
Gsm 3:
E-mailadres:
E-mailadres 2:
E-mailadres 3:
Geboortedatum:
Geslacht:
Nationaliteit:
Rijksregisternummer:
(xx.xx.xx-xxx.xx)
Code:
Betalingswijze:
 
Privacy:
Voorwaarden:Sponsors

 

Activiteiten

 

1 juli 2024 - 5 juli 2024

Zomerweek 2024
Lees meer...