Wil je graag turnen of dansen? Kom dan gerust een kijkje nemen !

Wil je graag turnen of dansen? Kom dan gerust een kijkje nemen !

Start nieuw seizoen

 
 
4 september 2020 << Terug
 
Fit- en Fundance hebben hun eerste les al achter de rug, en vanaf morgen zijn ook de eerste jeugdgroepen aan de beurt. Het seizoen is nu écht gestart!

We doen als bestuur en trainers zo goed mogelijk ons best om ook deze bijzondere opstart vlot te laten verlopen, maar dat kunnen we niet alleen. Het gaat des te beter als ook jullie, onze (toekomstige) leden, een handje toesteken!

Daarom hieronder nogmaals enkele belangrijke afspraken op een rijtje. Op de onderlijnde woorden kan je telkens doorklikken voor meer info over dit onderwerp.

Proeflessen
Iedereen is van harte welkom één proefles per discipline te komen volgen.
Voor de jeugdgroepen vragen we een briefje met je naam en telefoonnummer mee te brengen naar je eerste les per discipline.
Voor de volwassengroepen zitten we tegen de maximumzaalbezetting. Daarom vragen we voor CT, BBB, FUN & FIT op voorhand te registreren via het inschrijvingsformulier op onze website.


Coronadraaiboek
Alle concrete afspraken die we binnen TTV hebben opgesteld, rekening houdend met de federale, gewestelijke en gemeentelijke maatregelen en de sectorprotocollen, hebben we in een draaiboek gegoten voor onze leden. 

Op vraag van de trainers zijn enkele extra afspraken gemaakt:
  • Om de orde in de zaal te bewaren nu de kleedkamers niet gebruikt worden, vragen we aan alle turners om een curverbak, plooibak, mand, doos, … met naam te voorzien waar AL je persoonlijke spullen in kunnen gelegd worden.  Denk aan je drinkbus, maar ook je jas, trui, lange broek, sokken en schoenen, mondmasker voor +12-jarigen, … Zo vermijden we ook verloren voorwerpen, en blijft er meer actieve turntijd over. (Dansers hebben voldoende ruimte op de tafels en stoelen in de zaal).
  • Doe sportieve buitenschoenen aan om naar de sporthal te komen. Soms zal bv de opwarming buiten gegeven worden.
  • Zorg dat je naam in je mondmasker staat! +12-jarigen zullen hun mondmasker ook tijdens de training regelmatig moeten opzetten, en we willen ten allen tijden vermijden dat iemand per ongeluk een verkeerd masker opzet.


Aanmelden 
In verband met contact tracing is registratie van elke deelnemer bij elke les verplicht. 
Om proeflessen mogelijk te maken en trainers te ontlasten, zal er in september aan het begin van elke les een coördinator (bestuurslid) aanwezig zijn om ieders gegevens te noteren. Vergeet niet élke les jezelf bij hen aan te melden! 


Binnen- en buitengaan van de Pegger
Voor elk sportveld en de danszaal is een aparte looproute, iedereen gaat langs de dichtstbijzijnde nooduitgang naar buiten en aanmelden doen alle dansgroepen achteraan onder het afdak en alle turngroepen vooraan aan de parking. Zo verzekeren we ook op drukke wisselmomenten een veilige afstand voor alle leden (en hun ouders). Kijk dus zeker op het grondplan met looproutes om te weten hoe je veilig op je sportplek geraakt. Er zullen ook pijlen hangen die je de weg wijzen. Voor de meeste groepen zullen de trainers hun gymnasten/dansers ophalen op de aanmeldplaats. Volg hier steeds de richtlijnen van de aanwezige coördinator. 
Ontsmet je handen bij binnenkomst en bij het verlaten van de Pegger. Aan de ingang heeft de gemeente handgel voorzien, bij het buitengaan zullen de trainers hiervoor zorgen. 


Kleurencodes in de sportsector
Op woensdag 26 augustus zijn ook voor de sportsector kleurcodes vastgelegd omtrent de coronamaatregelen. We starten het seizoen met code geel. Dat wil zeggen dat alle jeugdgroepen volledig kunnen opstarten, en we voor de volwassengroepen een maximum aantal leden per groep instellen van 40 leden per sportveld en 25 leden in de danszaal. 

Foto's

 
 

Sponsors

 

Activiteiten

 

1 juli 2024 - 5 juli 2024

Zomerweek 2024
Lees meer...