Welkom op onze website!

Welkom op onze website!

Uitstap Antwerpen Airtrack Roadshow GymFed

 
 
9 september 2023 << Terug
 
Op zaterdag 9 september organiseert GymFed in samenwerking met de Stad Antwerpen een roadshow/wereldrecord langste airtrack naar aanleiding van het WK gymnastiek dat dit najaar in Antwerpen plaatsvindt. Alle clubs zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen en ook wij schreven onze club in. We hebben al heel wat enthousiaste trainers, maar het wordt nog leuker als er ook leden meegaan. Dus maken we er een heuse clubuitstap van voor alle TTV-jeugdleden vanaf 10 jaar. Hieraan deelnemen is gratis (behalve busticket, zie verder), maar we vragen wel om vooraf in te schrijven via de link onderaan deze mail, zodat we ook genoeg begeleiding kunnen voorzien.

Hoe en wanneer? 
We verzamelen in Vlimmeren aan het pleintje tegenover de kerk, om daar de bus (416 om 12u16) te nemen naar Antwerpen. 
Zorg dat je zeker om 12u10 op het pleintje bent, zodat we iedereen kunnen tellen en de tickets in orde maken voor de bus er is.

We zijn dan rond 13u10 in Antwerpen, wandelen tot aan het MAS en nemen daar even tijd voor een tussendoortje voor we het evenement gaan verkennen. Om 15u is het onze beurt om op die suuuuperlange airtrack te springen, en nadien nemen we de bus terug naar Vlimmeren. Rond 17u30 verwachten we terug op het pleintje te zijn en mogen de kinderen opgehaald worden.

Wat doe je aan/neem je mee?
- Clubuniform: blauwe t-shirt en zwarte short/legging. Zo kunnen we elkaar snel herkennen, en tonen we onze club aan Antwerpen :-) 
- Goede sport/stapschoenen
- Afhankelijk van het weer een trui, regenjas en/of zonnecrème
- Water + tussendoortjes
- Ticket of abonnement van De Lijn als je dat hebt of 3,40 euro cash geld (wij kopen dan via gsm een ticket) 

!! Laat waardevolle voorwerpen zo veel mogelijk thuis!
!! Zet overal een naam op!

Ben jij klaar om Antwerpen mee onveilig te maken met je turn/danskunsten? Schrijf je snel in om mee te gaan via onderstaand formulier:

 

Foto's

 
 

Sponsors

 

Activiteiten

 

11 mei 2024

Slotshow 2024
Lees meer...

1 juli 2024 - 5 juli 2024

Zomerweek 2024
Lees meer...